Известие

Collapse
No announcement yet.

Вече имам Алфа !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вече имам Алфа !!!

Здравейте, да ви се похваля днес капарирах една 146ti )) Отскоро съм шофьор и това ми е първа кола, обаче ми се струва голям звяр .
    Искам да ви попитам няколко неща за нея (прощавайте, не намерих конкретни отговори )

Първо, колко е нормално да харчи тоя 2.0 ТС двигател - тоя от автокъщата каза че не е много повече от 1.6ТС например.

Другото е можете ли да ми препоръчате тенекеджия, че има малко косури за оправяне по ламарините
    Ще се радвам, ако ми препоръчате и сервиз където им разбират на тея коли и където могат да ми я прегледат и сменят, квото трябва.
    159 1.9JTDM

146 ti

От 12 до 15 зависи от стила на каране Честито и много безаварийни километри!!!Напиши си в подписа колата и от кой град си!
    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
    За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Честито и от мен ама кажи от кой град си иначе няма как да ти препоръчаме нищо!Много безаварийни километри и карай внимателно че колата верно е голем дзвер!
      145, 1.6 I.E. Boxer
      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
      Subaru Legacy 2.5

Comment

Благодаря, ще внимавам! Оправих си профила - във София съм, Дружба 2 по-точно Така, че ако знаете някои "разбирачи" на италиански коли, ще съм благодарен за инфото
        159 1.9JTDM

146 ti

Comment

Rock & Roll сервиз са много добри. При тях непрекъснато има 2-3 алфи, та ги познават. Аз останах много доволен от тях. Адреса е Симеоновско шосе 34 - вижда се лесно
          Alfa Romeo 146, 1.4 Twin Spark, 1999 г.

Comment

Благодаря, ще внимавам! Оправих си профила - във София съм, Дружба 2 по-точно Така, че ако знаете някои "разбирачи" на италиански коли, ще съм благодарен за инфото
            - Еее ти си съсед бе колега - аз доскоро живеех в 414 блок и пак съм много често там. Трябва да направим някоя дружбенска среща за обмяна на опит. Там се събрахме вече много алфаджии наоколо и ако ти потрябва нещо /главно електроника, аларми/ може да се обаждаш.
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97
            За мерси, не ме търси!

Comment

Честито и от мен
              Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Re: Вече имам Алфа !!!

Първоначално публикувано от Заро
                Здравейте, да ви се похваля днес капарирах една 146ti )) Отскоро съм шофьор и това ми е първа кола, обаче ми се струва голям звяр .
                Искам да ви попитам няколко неща за нея (прощавайте, не намерих конкретни отговори )

......

Ще се радвам, ако ми препоръчате и сервиз където им разбират на тея коли и където могат да ми я прегледат и сменят, квото трябва.
                ето тук - отлични лични впечатления.

и честито!
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

- Еее ти си съсед бе колега - аз доскоро живеех в 414 блок и пак съм много често там. Трябва да направим някоя дружбенска среща за обмяна на опит. Там се събрахме вече много алфаджии наоколо и ако ти потрябва нещо /главно електроника, аларми/ може да се обаждаш.
                  Аз съм в 309 Ами супер, тея дни трябва да отида да си я прибера от Дупница

Иначе за срещата съм за с две ръце, ще ми интересно да науча повече неща за тая кола

Благодаря, на колегите за инфото за сервизи. Ще се възползвам най-вероятно .
                  159 1.9JTDM

146 ti

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814

Ето това е втоят сервиз,иначе ако имаш конкретни питания,давай смело не се притеснявай
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Честито, колега!
                      Мъри ти е написал за сервиза, а разхода е около 12+-, зависи от много неща...
                      sigpicex
                      147Q2
                      300bhp/606nm
                      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Re: Вече имам Алфа !!!

Първоначално публикувано от Заро

Първо, колко е нормално да харчи тоя 2.0 ТС двигател - тоя от автокъщата каза че не е много повече от 1.6ТС например.

Другото е можете ли да ми препоръчате тенекеджия, че има малко косури за оправяне по ламарините
                        Честито и от мен съседе! Ще се радвам ако се засечем някой ден
                        И аз съм от Д2 - 218 блок Моята хубавиза е 145 черна от до
                        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                        sigpic

Comment

А стига бе, ние тука само Дружбенци ли пишем в тоя форум, 218? аз съм в 214 хихи (бях де, ама пак се мяркам там) 218 срещу бриза ли беше?
                          Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                          Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Честито колега за хубавата кола. Пожелавам ти много безаварийни километри с нея. Те бързо ще минават, като се има предвид двигателя . Понеже и аз съм от Дружба - 414 бл. , може верно както е предложил Viktor_ да си направим една среща в Дружба, тъкмо ще се запознаем, защото и аз съм сравнително нов в Форума Пък и ще си видим бегачките (тя моята си е за циклителско каране де, не е много за бегане ). Ако искате да се видим тая събота и неделя някъде в околността, ще пусна една тема в форума: Срещи и мероприятния
                            145 1.9 JTD '99

Comment

...

брао, брао Alfa Romeo Rullz, честито!!!
                              146 1.6 Boxer 103 EX
                              155 1.7 TS 115 EX
                              145 1.9 JTD 105 +Chip - Maximum Overdrive EX
                              156 1.9 JTD 115 +Chip - Maximum Overdrive, My Love

Comment

Working...
                              X